Ga naar de inhoud
Home » Blog » Das Richtige im Leben tun

Das Richtige im Leben tun

Wie wir unseren Weg finden

Eugen Drewermann

Das Richtige im Leben tun, Eugen Drewermann

Patmos, 2013
184 pagina’s
ca. € 15,00
ISBN 978-3-8436-0349-2

Al heel veel jaren worden er in het radioprogramma ‘Redefreiheit’ (dat op de laatste zaterdag van de maand door Nordwestradio Bremen wordt uitgezonden en daarna ook via een link op de website van de SDN te beluisteren is) existentiële vragen van luisteraars aan Eugen Drewermann voorgelegd, die hij probeert te beantwoorden.

In dit boek zijn een groot aantal vragen over de hele breedte van menselijke zorgen en verwachtingen met de gegeven antwoorden van Drewermann opgenomen. Zijn antwoorden laten zien, dat hij een invoelend pastor is, die in staat is op indrukwekkende wijze aan de unieke verhalen recht te doen en tegelijk een dimensie weet bloot te leggen, die boven de individuele betekenis uitreikt. Een knap boek, dat ook het eigen leven kracht geeft.
(vertaling achterzijde omslag, Aart de Groot)