Ga naar de inhoud
Home » Blog » Wege aus dem Niemandsland

Wege aus dem Niemandsland

oder: Wo unsere Seele ein Zuhause findet

Eugen Drewermann/Michael Albus

Wege aus dem Niemandsland oder: Wo unsere Seele ein Zuhause findet

2014 Patmos
224 Seiten Hardcover
14×22 cm
€ 17,99
ISBN 978- 3-843-0482-6

In een relatie wedijveren de behoeften van ´ik´ en ´jij´ met elkaar, maar het verlangen naar eenwording in de liefde blijft onvervuld. Doordat men louter plichten doet, die het beroep met zich meebrengt, blijven alle andere neigingen en interesses achterwege. Dergelijke spanningsvelden, die mensen steeds weer en misschien steeds vaker beleven, verschijnen dikwijls als een niemandsland, waarin men zich zonder oriëntatie beweegt, zonder uitzicht op een oplossing. Eugen Drewermann en Michael Albus beschrijven veel van dat soort tegenstellingen in denken, voelen en handelen en laten zien welke uitwegen er zijn, zodat de ziel weer een thuis vindt.

(tekst op de achterkant van de omslag, vertaling Aart de Groot)